Kapital Snow

Rakkaudesta lajiin. Suomalainen snoukka-alan erikoistoimija. Laadukkaat tuotteet yhdistettynä asiantuntevaan palveluun ovat toimintamme ytimessä. Lajin harrastajina tunnemme lajin ja panostamme siihen, että voimme auttaa sekä aktiivisia harrastajia, että lajista kiinnostuneita. Rakennamme toimintaa vahvasti Suomalaisiin palveluihin nojaten ja haluamme myös osaltamme edistää vihreämpää, uudenlaista liiketoimintaa.

Tuotekattauksessa meillä on tällä hetkellä Pathron (laudat, siteet, oheistuotteet), Voile kiinnikkeet sekä Contour nousukarvat ja tarvikkeet. Lisää laadukkaita tuotteita tulee valikoimaan tasaista tahtia.

Tuomme maahan Pathron - merkkiä. Pathron valmistaa korkealaatuisia, teknologisesti edistyksellisiä, persoonallisia lautailutuotteita aktiivilaskijoille ja tehokkaan toimintamallin ansiosta tuotteiden hinnat ovat harrastajalle mukavan kilpailukykyisiä.

Pyrimme yritystoiminnan kautta myös tekemään ympäristön kannalta oikeita asioita ja tukemaan tahoja jotka edistävät kestävän maailman rakentamista. Lähetyksemme ovat Postin kautta ilmastokompensoituja. Iso osa tuotteistamme on EUssa valmistettuja ja/tai tulevat meille Euroopasta. Kuljetuksista huolehtii ensisjaisesti toimittaja jonka kuljetuksiin pystymme valitsemaan ilmastokompensoidut lähetykset.

Suomessa on arvioiden eri arvioiden mukaan 150 000 - 200 000 lumilautailijaa ja nyt laji elää uutta tulemista monissa eri alalajeissa.Esim. takamaastolasku ja erityisesti splitboarding ovat olleet jo pidempään vauhdilla kasvavia alueita. Eikä mikään ihme. Jos olet päässyt kokemaan hyvän splitboard-reissun vaikkapa suomen Lapissa, niin tiedät, miksi se on niin hehkutettua toimintaa.

Arvomme

  • Ihmiset: Do what you love, love what you do - Tee asioita joita rakastat
  • Omistautuminen: There are no shortcuts to any place worth going - Hanki splitboard =)
  • Kestävä kehitys: We never know the worth of water till the well is dry - Pidetään huolta että omat valintamme ovat linjassa ajatustemme kanssa