Splitboard vuokraus

alkaen 35,00 €


Kuvaus

Splitboard-vuokrasetti. Paketissa tulee mukana splitboard, siteet, nousukarvat ja teleskooppisauvat. Voit käyttää omia lumilautakenkiäsi tämän paketin kanssa.


Vaihtoehtoina

158 Mendiboard Gandor

161 Pathron Scratch

165 Pathron Carbon PowderOta yhteyttä ennen vuokraamista tarkistaaksesi saatavuuden. Demo ja vuokralaudat ovat liikkeellä aika tiuhaan ja saattavat olla esim jumissa matkalla tai vastaavaa joka aiheuttaa lievää ennalta-arvaamattomuutta aikatauluissa.


Nouto ja palautus Espoon varastolta tai postitus.


Yleisin kysymys vuokraamiseen liittyy kaluston vaurioitumiseen. Normaalia kulumaan ja esim. naarmuja ymmärrettävästi tulee. Vaurio alkaa olemaan merkittävä siinä kohtaa kun se vaatii paikkausta, ylettyy coreen asti tai lauta / siteet / skinit on selvästi vaurioituneet.


Lainaus virallisesta vuokraajien ja kulutuslautakunnan sopimista ehdoista:

"8.1 Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokravälineiden katoamisesta tai vahingoittumisesta aiheutuneen vahingon käyvän arvon mukaan, ellei hän kykene osoittamaan huolehtineensa vuokravälineistä huolellisesti."


Vuokrausehdot kokonaisuudessaan, sovelletaan splitlaudan ominaiseen käyttöön. Käyttöaluetta ei ole rajattu rinnealueeseen.

https://www.ski.fi/info/sopimusehdot/valinevuokraamojen-sopimusehdot/